Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

"KOMPLICIRAN FILM"

Harrison Ford otvoreno o neslaganjima s Bradom Pittom

Autor: L. S.

03.06.2023. 16:12
Harrison Ford otvoreno o neslaganjima s Bradom Pittom

Foto: ReutersHarrison Ford je u nedavnom intervjuu otvoreno progovorio o iskustvu suradnje s kolegom Bradom Pittom na snimanju filma The Devil’s Own iz 1997., te zašto je bio tako “kompliciran” film za snimanje.


Otkrio je da se jednom trenutku snimanja filma dogodila situacija da se on i Brad Pitt nisu mogli složiti oko scenarija.


“Brad je razvio scenarij, a onda su mi ponudili ulogu. Prije svega, divim se Bradu. Mislim da je on divan glumac. On je stvarno pristojan momak. Ali nismo se mogli dogovoriti oko redatelja dok nismo došli do Alana Pakule, s kojim sam već radio, ali Bradom nije”, ispričao je.


“Brad je glumio kompliciranog lika, što sam i želio sa svoje strane kako to ne bi bila samo borba dobra i zla, i tada sam smislio ono loše pucanje”, kazao je Ford.
“Loše pucanje” bila je scena u filmu u kojoj Fordov lik policajca vidi svog partnera kako sudjeluje u ilegalnoj pucnjavi. Kako je Ford objasnio, on i Pitt nisu mogli doći do dogovora o tome kako će se stvari odvijati.


Svatko od nas je imao različite ideje o tome. Razumijem zašto je on želio ostati pri svom stajalištu, a ja sam htio ostati pri svom stajalištu — ili sam ga nametao, što je pošteno za reći da je to Brad osjećao”, rekao je Ford, te nadodao da je bilo komplicirano, no da mu se film jako sviđa.