Petak, 1. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

35 godina karijere

Gibonni najavljuje još dva nastupa: Stiže i u Zadar

Autor: Ivana Kocijan

20.07.2023. 12:59
Gibonni najavljuje još dva nastupa: Stiže i u Zadar

Foto: VEDRAN METELKO

Prije nekoliko dana objavljena je i njegova nova pjesma i videospot »Mlijeko proliveno«Nakon niza rasprodanih koncerata diljem Hrvatske i regije, Zlatan Stipišić Gibonni najavljuje još nastupa! Sa svojim vrhunskim bendom 30. kolovoza nastupit će na plaži Medane u Puntu na Krku, nakon čega stiže i u Zadar.


Koncert u Zadru održat će 23. prosinca u Dvorani Krešimira Ćosića. Ulaznice za oba koncerta moguće je nabaviti u sustavu Entrio.


Nakon sjajnih koncerata i dvije prepune Arene Zagreb te najavljenog koncerta u Areni Varaždin 9. prosinca, Gibonni ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje. »Tempera«, »Činim pravu stvar«, »Mirakul«, »Libar«, »Oprosti«, »Posoljeni zrak i razlivena tinta«, »Judi, zviri i beštimje«, »Onako, od oka«, »Udica« te »Lažu fotografije«, samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati ovoga ljeta na Krku te u Zadru uoči Božića.
Gibonni ove godine slavi 35 godina bogate karijere, a nakon velikih koncerata u Zagrebu i Sarajevu, rasprodao je koncerte u Istri, Primoštenu, Kotoru, Ljubuškom, Rešetarima i Travniku, nastupio na Arsenal festu i OK festu te je najavio nove nastupe.


Publika će ga, osim u Hrvatskoj, 20. listopada moći poslušati uživo u beogradskoj Štark Areni.


Prije nekoliko dana objavljena je i njegova nova pjesma i videospot »Mlijeko proliveno«. Za peti singl s EP-a »U po’ ure« glazbu i tekst potpisuje Zlatan Stipišić Gibonni, zajedno s aranžmanom koji nosi i potpis Nikše Bratoša, a na pjesmi gostuje gitarist Yogi Lonich.


Režiju spota potpisuje Vojan Koceić, animacije su radili Dalibor Aljinović i Milan Latković, a montažu i postprodukciju potpisuje Notengos.