ponedjeljak, 15. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

Na Valentinovo

Ella Dvornik obilježila godišnjicu braka, a pratitelji čestitaju i čude se: "Zar ste već toliko skupa?"

Autor: S.M.

14.02.2023. 12:08
Ella Dvornik obilježila godišnjicu braka, a pratitelji čestitaju i čude se:

Foto: Instagram/Ella Dvornik Pearce

"Djeca su nam bila definitivno najbolje što smo proizveli!", napisala je u objaviElla Dvornik-Pearce iskoristila je svoj Instagram profil za obilježavanje četvrte godišnjice braka.


Objavila je fotografiju sa vjenčanja na kojoj se smije sa svojim suprugom Charlesom te u opisu napisala: “Prošli smo sve doslovno u ovih 10 godina! I uspone i padove i države i gradove, i pohvale i tračeve, i anđele i vračeve.


Al’ djeca su nam bila definitivno najbolje što smo proizveli! Cheers 4. godini! Kako smo se istrpili ovako ludi, samo nebo zna. Idemo dalje, spremni na sve”, napisala je kraj objave.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

U niti sat vremena od objave, prikupila je gotovo 16 tisuća “lajkova”, a nisu izostali niti brojni komentari prepuni srdaca, čestitki i dobrih želja.


Podsjetimo, Ella i Charles vjenčali su se na Valentinovo 2019. godine u Las Vegasu,


“Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom!


Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško!


Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao ‘na naš način’. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila!


P. S. Balie, volimo te, sad si službena“, napisala je tada na Instagramu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)