Petak, 12. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Ove subote

Elemental na Šalati priprema produkcijski spektakl

Autor: Ivana Kocijan

31.05.2023. 10:23
Elemental na Šalati priprema produkcijski spektakl

Foto: Press

Veliko slavlje uoči 25 godina djelovanja na sceniČlanovi zagrebačke grupe Elemental u posljednjim su pripremama za veliki obljetnički spektakl na kojem će ove subote, na stadionu Šalata, proslaviti dvadeset i pet godina postojanja.


Motiv Zagreba provlači se kroz Elementalov rad od prvog pa sve do ovog najnovijeg albuma koji bend trenutačno snima. Kada se tome doda činjenica da Elemental na sceni djeluje već 25 godina, to je prilika za posebno koncertno obilježavanje u vlastitom gradu.


Spektakl koji počinje u subotu, 3. lipnja u 20 sati nosit će setlista posebno kreirana za ovu priliku. Osim zadnjih singlova »Hajde ljubav dođi« i »Usta na usta« te hitova koji su postavili Elemental na mjesto posebno uspješnih koncertnih izvođača, bend je napravio izbor pjesama koje rijetko izvodi, ali koje su mu od posebnog značaja. Fanovi će tako moći u posebnim izvedbama čuti pjesme koje su dosad bile dostupne samo u studijskim verzijama.
– Setlistu počeli su raditi još u studenom jer smo znali koliko je to bitno, kaže Remi, a Shot dodaje:


– Kao kad ideš na ispit! Onako, počneš davno učiti, ali onda ovi zadnji tjedni su manično učenje!


– Biflanje! Poenta cijele te Šalate je taj popis, te pjesme, dodaje Remi.


Elemental iza sebe ima tisuću koncertnih nastupa, a proslava 25 godina bogate karijere ispred vjerne publike bendu će biti najveća nagrada. Unikatnu pozornicu na Gradskom stadionu Šalata dizajnirao je Sven Grbec, Andrija Santro slaže light dizajn, a Viktor Krasnić zadužen je za videoprojekcije na videozidu. Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 19 eura. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, prodajna mjesta Eventima, kao i www.eventim.hr.