Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

'Božićni dar'

Dundo iz Trio Gušta posvetio emotivnu pjesmu unuku

Autor: S.M.

09.12.2022. 12:40
Dundo iz Trio Gušta posvetio emotivnu pjesmu unuku

Foto: Nediljko Mrše

"Ljubav djeda i unuka je nešto neopisivo, a da bi bio djed, morao si prije toga biti otac", kažeSvojim originalnim izvedbama oduševljavaju pozornice, a novom glazbenom poslasticom ‘Božićni dar’ oduševiti će mnoge djedove i bake, a nadolazeće blagdane učiniti još toplijim i veselijim.


Riječ je o novoj pjesmi Trio Gušta koju su posvetili unucima, o ljubavi koja se rodi zajedno s njima, a za autora Želimira Dundića, poznatijeg kao Dundo, unuk je poseban dar u kojem se nalazi neopisiva sreća, ali i mnogo više od toga.


‘Ljubav djeda i unuka je nešto neopisivo, a da bi bio djed, morao si prije toga biti otac. No jedno je sigurno, a to je da je ta ljubav prema tom malenom biću nekomparativna, vanzemaljska.
Zaključili ste? Ovakvu pjesmu ne može napisati netko tko nema unuka, tko nema godina-iskustva, tko ne štuje i ne ljubi tradiciju, te ne osjeća lagani žal za nekim prošlim vremenima’, ispričao je Dundo, a jednakim zadovoljstvom i srećom prožeo je svaku notu i stih ‘Božićnog dara’ kojem se neizmjerno veseli svakog dana.


Glazbu i tekst autorski potpisuje Želimir Dundić, zajedno sa Ivom Jagnjićem dok zasluge za produkciju i aranžman pripadaju Dariju Marunčiću,


Naš prijatelj Ivo Jagnjić bio je oduševljen pjesmom, te velikodušno ponudio svoj “ stroj za ljepotu i toplinu” i sve kroz njega “provukao”, na čemu smo mu jako zahvalni, te se nadamo da će ‘Božićni dar’ uveseliti našu publiku i da će uživati u našoj novoj pjesmi onoliko koliko smo i mi’ rekao je Želimir Dundić.


Auto glazbe: Želimir Dundić / Ivo Jagnjić
Autor teksta: Želimir Dundić / Ivo Jagnjić
Autor aranžmana: Darijo Marunčić
Glazbeni producent: Darijo Marunčić
Foto: Nediljko Mrše