ponedjeljak, 26. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Stiže ujesen

Dugoočekivana serija na Netflix dolazi krajem godine sa četvrtom i finalnom sezonom

Autor: L. S.

08.07.2023. 10:21
Dugoočekivana serija na Netflix dolazi krajem godine sa četvrtom i finalnom sezonom

Foto: YouTube Screenshot

Poznat je i točan datum emitiranjaPopularna serija Sex Education navodno će završiti sa četvrtom i finalnom sezonom koja će se emitirati na Netflixu 21. rujna ove godine. Također je objavljen i kratak trailer za novu sezonu.Kreatorica serije, glavna scenaristica i izvršna producentica Laurie Nunn napisala je otvoreno pismo svim obožavateljima serije, u kojem stoji: “Nevjerojatno smo ponosni na ‘Sex Education’ i osjećamo se dužni našim briljantnim scenaristima, glumcima i ekipi koji su uložili toliko srca u pravljenje svake epizode. Neumorno su radili kako bi vam donijeli finalnu seriju, a mi jedva čekamo to podijeliti s vama”.
Budući da je nekoliko članova glumačke postave ranije otkrilo da se neće vratiti (među njima su Simone Ashley, koja je glumila Oliviju, Tanya Reynolds u ulozi Lily i Patricia Allison koja je glumila Olu), četvrta sezona bila je upitna, no potvrđeno je da se većina glavne postave ipak vraća na set.


Time rečenim, u posljednjoj sezoni u seriji će i dalje glumiti Asa Butterfield, kao i: Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar i Daniel Ings. Ncuti Gatwa, koji je u seriji poznat kao Eric Effong, preuzima naslovnu ulogu u hit britanskoj seriji “Doctor Who”, no i dalje će se pojavljivati u 4. sezoni “Seksualnog odgoja”.


Novi članovi ove sezone su: Dan Levy, Thaddea Graham, Lisa McGrillis, Marie Reuther, Jodie Turner Smith, Eshaan Akbar, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean i Imani Yahshua, prenosi Variety.