Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

skroman i priseban

Dejan Lovren 'opleo' po Baby Lasagni, a on oduševio fanove svojim odmjerenim odgovorom

Autor: M. Č.

26.02.2024. 18:26
Dejan Lovren 'opleo' po Baby Lasagni, a on oduševio fanove svojim odmjerenim odgovorom

Foto: Baby Lasagna, Renato Branđolica/HRT

'Nadam se da će se potruditi da me upozna i da vidi da sam baš obratno od toga', poručio jeHrvatski nogometaš Dejan Lovren je nakon jučerašnjeg nastupa i pobjede Baby Lasagne na Dori 2024. odlučio svoje mišljenje o istom podijeliti na društvenim mrežama. Pa ipak, ono nije dobro dočekano, a pratitelji su se potom ‘okomili’ na njega. Naposljetku se javio i sam Lasagna, odnosno Marko Purišić, te oduševio brojne fanove svojim smirenim i odmjerenim pristupom situaciji, te lijepim odgovorom.


Naime, na svojem je Instagram profilu Dejan objavio snimku televizije, te podijelio svoje “kritike”.


Instagram

Instagram screenshot @dejanlovren06


,,Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj“, napisao je bivši reprezentativac.
Malo je reći da se fanovima na društvenim mrežama nije svidio ovaj komentar, te im nije bio problem iskazati neslaganje. ,,Dejan Lovren opet pronađen glup” ,,Dežurna budala”, ,,Niže od dna dna”, bili su samo neki od komentara.


S druge strane, sam Baby Lasagna oduševio je sa svojim skromnim i iskrenim odgovorom. ,,Nije moj cilj da ispadne tako. Nadam se da će se ‘potruditi’ da me upozna i da vidi da sam baš obratno od toga“, kazao je za 24 sata, pa dodao: ,,Vjera mi je najvažnija u životu. Vjera i obitelj.”