Petak, 12. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

Nije joj bilo svejedno

Danijela rekla što misli o Ellinom prekidu školovanja, te otkrila o Dini Dvorniku

Autor: M. Č.

03.01.2024. 18:38
Danijela rekla što misli o Ellinom prekidu školovanja, te otkrila o Dini Dvorniku

Foto: instagram

Istaknula je da njena kćer 'zarađuje više nego neki inženjer s faksom', te zaključila da joj je najbitnije da je 'zdrava u glavi'Nakon što je influencerica Ella Dvornik nedavno priznala da je odlučila odustati od srednjoškolskog obrazovanja, sada se javila i njezina majka, Danijela Dvornik, kako bi se prisjetila te situacije.


Podsjećamo, Ella je prošlog mjeseca na konferenciji Beep Up priznala da nije završila srednju školu, te ispričala kako je ta odluka djelovala na nju. Danijela Dvornik, koja često komunicira s pratiteljima putem društvenih mreža, sada se dotakla i ove teme. Na svome je Instagram profilu imala prijenos uživo, u kojem se prisjetila kako se osjećala kada joj je kćer rekla svoju odluku.


,,Nije mi bilo svejedno, ali razumjela sam je. Iako je išla u privatnu školu, taj bullying koji je doživljavala nije joj bio jednostavan. Djeca su bila baš okrutna. Moja greška je bila što je nisam upisala u normalnu umjetničku školu iz svog straha koji je bio apsolutno neopravdan”, priznala je, dodavši: ,,Htjela sam joj olakšati, a zapravo sam napravila istu grešku kao moja mama koja mene nikad nije slušala što ja želim i što ne želim. Onda je upisala dopisnu školu, dala tamo par ispita i na kraju ju je povuklo zarađivanje novca. Ja sam tad rekla sebi – uvijek može završiti. Ako nešto u životu želiš napraviti – napravit ćeš kad tad.”
Potom se prisjetila i svog supruga, čuvenog glazbenika Dine Dvornika, te kazala kako se on postavio u cijeloj toj situaciji. ,,Dino je sve to vrlo fleksibilno gledao. On je školu prolazio samo da prođe. Volio je sve da budu dvojke. Bio je talentiran za glazbu, a nije znao note. Da mu nije bilo mame, ni on ne bi završio srednju školu“, otkrila je.


Naposljetku je rekla da joj je najbitnije Ellino zdravlje, te joj nikada ne bi ni na kraj pameti bilo forsirati nešto. ,,Ne bih voljela da moje dijete završi na tabletama, da je pere anksioznost, depresija. To su danas normalne stvari, ljude to ne brine. Djeca koja danas idu na fakultet piju tablete da bi mogla doći normalno na predavanje. Nikad mi to forsiranje fakulteta nije imalo smisla. Moja kći danas zarađuje više nego neki inženjer s faksom. Na kraju dana, najbitnije vam je da je dijete zdravo u glavi”, zaključila je.