Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

intenzivne situacije

Danijela Dvornik otkrila zašto je nestala s društvenih mreža: 'Život me naprosto obuzme..'

Autor: M. Č.

05.05.2024. 17:07
Danijela Dvornik otkrila zašto je nestala s društvenih mreža: 'Život me naprosto obuzme..'

Foto: Instagram

Svojim je obožavateljima otkrila zašto nekoliko dana nije bila aktivna na InstagramuHrvatska blogerica Danijela Dvornik na društvenim mrežama često dijeli svoje stavove i s fanovima razgovara o različitim temama, a ovog je puta svojim obožavateljima otkrila zašto nekoliko dana nije bila aktivna na Instagramu.


Naime, Danijela je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju s odužim opisom.


,,Ja znam da ovdje postoje ljudi koji “do zla Boga” vole uljepšavati vlastiti život a sve ono ružno zadržati negdje u duboko u sebi. I ne razlikuje se taj “ virtualni” život puno od onog stvarnog, osim sto se u virtualnom životu puno troši vremena na savršenu scenografiju i zaustavljanja jednog životnoga trenutka. I koliko god mi bili svjesni da je sve to uljepšano, ipak uživamo u tim prizorima. Lako se čovjek može umoriti od tog silnog uljepšavanja svoje svakodnevnice za publiku“, započela je Danijela u svojoj objavi.
,,Kad nekoliko dana ništa ne objavim, odmah stižu poruke u stilu “gdje si nestala?” Ništa mi se loše nije dogodilo, osim samog života. Ponekad mi se dogode situacije koje su toliko lijepe, životne i intenzivne da nemam želju prekidati te trenutke pa niti “opaliti” fotku i snimiti story. Život me, naprosto obuzme. I to je super jer to znači da ga imam”, objasnila je zatim.


,,Zapravo se često puta nađem u situaciji da zaboravim na to da bih mogla fotografijom ovjekovječiti te trenutke. A kad se sjetim, onda bude kasno. I nije me briga.. hard disk u glavi još uvijek radi, ostat će nešto pohranjeno i u njoj, u živućim slikama. Ja sam jedna možda od rijetkih koja kad ide na koncert ne snima isti jer prvenstveno želim uživati u glazbi. Toliko toga snimamo ovih dana, da imam osjećaj da tim procesom gubimo neke dragocjene trenutke”, dodala je.


,,Danas sam imala izuzetno lijepi dan…zaputila sam se biciklom u Milnu, kavica, ručak i natrag kući. Reklo bi se ništa naročito, ali kad se u to uključe sve živuće slike koje su me tim putem pratile…koje nisam fotkala, ali sam ih očima upijala i svi ti predivni mirisi poljskog cvijeća ….ne može biti nego izuzetno! Sad je vrijeme sa skincare, spavačicu i moj krevet”, zaključila je naposljetku Danijela.


Pratitelji su bili oduševljeni njezinim riječima, te je promptno pohvalili u komentarima.


,,Uživaj, zaslužila si”, ,,To je to”, ,,Jako dobar tekst“, ,,Lijepa objava, svaka čast”, ,,Bravo Danijela”, bili su samo neki od komentara.