Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

ISPOVIJEST PJEVAČICE

Britney Spears otkrila niz mučnih detalja u memoarima koji uskoro izlaze

Autor: Hina

18.10.2023. 14:31
Britney Spears otkrila niz mučnih detalja u memoarima koji uskoro izlaze

Foto: ReutersPjevačica Britney Spears pobacila je nakon što je zatrudnjela s Justinom Timberlakeom, stoji u odlomcima iz njezinih memoara koji će biti objavljeni 24. listopada. Nova knjiga pop zvijezde, ‘The Woman in Me’, djelomično se fokusira na trinaestogodišnje očevo skrbništvo, od čega je oslobođena tek nakon što je James Spears pod pritiskom javnosti odstupio s mjesta njezina skrbnika. James Spears je tvrdio da je njegovo skrbništvo nad kćeri bilo nužna intervencija koja ne samo da je spasila Britney u njezinim najmračnijim danima, već i njezinu krhku vezu s djecom.


Justin nije bio spreman postati otac i “nije bio sretan” zbog činjenice da je Britney trudna, prema dijelovima knjige objavljenima u časopisu People. “Rekao je da nismo spremni na dijete u svojim životima”, rekla je Britney.  Dvije pop zvijezde hodale su u kasnim tinejdžerskim godinama, između 1999. i 2002. godine. Justin je bio “toliko siguran da ne želi biti otac”, piše Britney. Kaže da ni sama nije znala je li taj zahvat bio ispravna odluka. Dodala je kako se ne bi bila odlučila na pobačaj da je izbor bio prepušten isključivo njoj.


“Za mene trudnoća nije bila tragedija. Toliko sam voljela Justina. Oduvijek sam vjerovala da ćemo jednog dana imati zajedničku obitelj, no to je jednostavno bilo puno ranije nego što sam očekivala.” BBC je od Justina Timberlakea zatražio da komentira Spearsinu objavu, no dosad ga nije dobio. Pjevačica je s drugim suprugom, Kevinom Federlineom dobila dvoje djece, Seana Prestona (18) i Jaydena Jamesa (17).