Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

noćne avanture

Brad Pitt otkrio tajnu spavaće sobe Jennifer Aniston

Autor: M. Č.

28.11.2023. 19:16
Brad Pitt otkrio tajnu spavaće sobe Jennifer Aniston

Foto: Reuters

Glumac je u intervjuu pružio intiman pogled na njihov tadašnji zajednički životPoznata glumica Jennifer Aniston nesumnjivo je san svakog muškarca. No, kako prenosi magazin Hello!, čini se da suživot s njom dolazi i s nekoliko negativnih strana.


Naime, u jednom iskopanom intervjuu, Jenniferin bivši suprug, Brad Pitt, podijelio je jednu manje divnu i ne naširoko znanu stvar o životu sa zvijezdom, otkrivajući da njegova supruga ima noćni poremećaj koji je uzrokovao probleme u njihovom odnosu.


Objašnjavajući da je Aniston hodala u snu tijekom njihove veze, Pitt je ispričao: ,,Ona puno postigne dok spava. Alarm [u kući] je zvonio, a ja sam je pronašao vani. Morala je proći kroz tri ili četiri sobe”. Glumac Fight Cluba nastavio je objašnjavati da je njezino stanje prilično opasno, dodajući da su tada živjeli na litici. Prema riječima Madam Noire, Jennifer je rekla da je njenog tadašnjeg partnera taj incident ostavio “prestravljenim”.
Pitt se potom našalio: ,,Čut ću kako se otvaraju i zatvaraju ladice u drugoj sobi i pomislim da ću samo nastaviti spavati, ona će za to vrijeme obaviti nešto“, rekao je, a dodao je i da Aniston priča u snu: ,,Puno priča, imali smo neke od naših najboljih razgovora tako”. I dok se Pitt šalio na račun Jenninih noćnih izlazaka, što je vjerojatno utjecalo i na njenog drugog supruga, Justina Therouxa, to može biti ozbiljniji problem jer noćno hodanje često uzrokuje nesanicu, stres, groznicu i bolest.


Prema organizaciji The Sleep Charity, epizode noćnog hodanja obično traju nekoliko sekundi do pola sata i događaju se tijekom dubokog sna koji se javlja u prvim satima sna: ,,Ljudi koji hodaju u snu obično imaju otvorene oči ili izraz izgubljenosti. Obično ne reagiraju na pitanja i često vas neće prepoznati“, objašnjava Lisa Artis, zamjenica izvršne direktorice u organizaciji The Sleep Charity, te dodaje: ,,Nakon toga neće imati sjećanja na svoje noćne aktivnosti, mogu biti zbunjeni kada se probude i općenito će se osjećati umornije sljedeći dan, uspostavljajući ciklus nesanice“.


Inače, Aniston je već prije govorila o važnosti sna za svoje zdravlje, objašnjavajući 2022. godine: ,,[San] je nekada bio posljednja stvar na popisu, ali stvarno ne možete slijediti tri stupa zdravlja – prehrana, vježbanje i san – ako ne možete vježbati i pravilno jesti jer niste dobro spavali, jer je vaš biološki sat potpuno poremećen”, ispričala je tada, a potom se otvorila o svojim problemima sa snom: ,,Mislim da je to počelo negdje u mojim tridesetima ili čak ranije, ali ne primijetite učinke nedostatka sna kad ste mlađi jer ste tako neuništivi”, rekla je za People.