Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

neobične uspomene

Bivši cimer Brada Pitta prisjetio se: 'Mogao je danima bez tuširanja'

Autor: M. Č.

18.01.2024. 16:55
Bivši cimer Brada Pitta prisjetio se: 'Mogao je danima bez tuširanja'

Foto: Reuters

Glumac je ispričao i da su se kao cimeri često znali natjecati tko može duže izdržati bez tuširanja, i da bi Pitt gotovo uvijek pobijedioJason Priestley i Brad Pitt zajedno su živjeli u Los Angelesu tokom kraja 1980-ih, a sada se Priestley prisjetio nekih trenutaka njihovog zajedničkog života.


Priestley je gostovao u emisiji Live with Kelly and Mark kako bi razgovarao o svojoj televizijskoj seriji Wild Cards. Tokom gostovanja, zvijezda se prisjetila da su on i Pitt živjeli “na kratko vrijeme” u aranžmanu s tri osobe “u dvosobnom stanu u jako lošem dijelu Los Angelesa”.


,,Brad nije bio toliko loš kao moj drugi cimer, koji je bio pravi katastrofa. Brad je bio u redu. Običavali smo igrati igru, svi zajedno, tko može najduže bez tuširanja. Sada razmišljam o tome i pitam se, ‘Čovječe, koliko je to odvratno. Gdje vam je bila pamet?’“, prisjetio se Priestley.
Glumac je rekao da je Pitt često pobjeđivao u tim prošlim natjecanjima. ,,Uvijek Brad”, podijelio je, dodavši: ,,Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao dugo vremena bez tuširanja.


Priestley je prethodno dijelio detalje o svom životu s Pittom u svojoj knjizi iz 2014. godine “Jason Priestley: Memoari”.


Osim što je podijelio priče o natjecanjima bez tuširanja s Pittom, The Hollywood Reporter je tada primijetio da je Priestley u knjizi napisao kako su se Pitt i on prvi put sreli kada je njihov treći cimer dopustio Pittu da spava u Priestleyjevom krevetu, dok Priestley nije bio prisutan. ,,Živjeli smo na nudlama i jeftinom pivu – onom koje dolazi u bijelim limenkama na kojima piše PIVO – i cigaretama Marlboro Light”, napisao je Priestley u svojim memoarima, prema THR. ,,Svi smo bili siromašni“, kazao je.


Njihovo zajedničko vrijeme života došlo je prije nego što se Pitt proslavio 1991. godine sa “Thelma i Louise” i prije nego što je Priestley započeo svoju dugogodišnju ulogu u 90210.


Priestley je 2014. godine rekao HuffPostu da su on i Pitt “postepeno izgubili kontakt” dok su postizali uspjeh u Hollywoodu tokom 1990-ih.


Tokom gostovanja na The Rachael Ray Show 2019. godine, Priestley je podijelio zanimljivu priču Božića 1989. godine, kada je rekao da im je Pitt poklonio Biblije s njihovim imenima uklesanim na njih.


,,Dakle, svi smo došli na tu zabavu da razmijenimo božićne poklone i naravno, svi smo imali boce Jack Daniel’sa i kutije cigareta. Brad se vratio s posjete svojoj obitelji u Missouriju i donio nam je sve Biblije. Naša imena su bila [uklesana] – bile su stvarno lijepe. Još uvijek imam svoju, doma je na mom police s knjigama“, ispričao je tada.