Utorak, 18. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

prva polufinalna večer

Baby Lasagna rasturio fantastičnim nastupom, publika pjevala s njim u glas

Autor: K.E.

07.05.2024. 20:57
Baby Lasagna rasturio fantastičnim nastupom, publika pjevala s njim u glas

Foto: EBU“Rim Tim Tagi Dim” ludilo trese Hrvatsku i Europu! Baby Lasagna oduševio je publiku svojim večerašnjim nastupom u prvoj polufinalnoj večeri u Malmöu! Uoči samog natjecanja kladionice su mu davale najveće šanse za pobjedu, a ovim nastupom apsolutno je opravdao status favorita.


Hrvatski predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna večeras traži plasman u subotnje finale. Uz taktove “Rim Tim Tagi Dim” odradio je fantastičan posao na jednoj od najpoznatijih svjetskih glazbenih pozornica tijekom generalnih proba kada je s njim pjevala i plesala publika.


Prva polufinalna večer počela je u 21 sat, dok je druga u četvrtak u isto vrijeme. Baby Lasagna večeras je nastupio sedm.
Ove godine domaćinstvo Eurosonga po treći puta u svojoj povijesti pripalo je gradu Malmöu zahvaljujući prošlogodišnjoj pobjedi švedske predstavnice Loreen u Liverpoolu, a predstavnici država natjecateljica zasjat će na impresivnoj pozornici Malmö Arene u obliku križa koja se nalazi usred publike i kreira posebno iskustvo gledanja od 360 stupnjeva.