Utorak, 18. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Nastup u Londonu

Baby Lasagna predstavio novi imidž, fanovi oduševljeni: 'Najbolje do sad!'

Autor: M. Č.

08.04.2024. 17:13
Baby Lasagna predstavio novi imidž, fanovi oduševljeni: 'Najbolje do sad!'

Foto: Instagram

Uveo je nekoliko promjena u svoj nastup, no čini se da su se publici itekako svidjeleHrvatski predstavnik Eurosonga, Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, sinoć je nastupio na još jednom Pre-Partyju, koncertu prije Eurosonga. Ovog je puta nastupio u Londonu, a za tu je prigodu promijenio nekoliko stvari u svojem nastupu, među kojima su najupečatljiviji bili frizura i kostim.


Naime, za razliku od posljednjeg nastupa, koji se održao u Madridu, Baby Lasagna ovog puta nije imao kostim koji je uključivao crveni prsluk, već bijelu košulju koja je više nalikovala onome kostimu u kojem je nastupao na Dori. Košulju s naglašenim rukavima upotpunio je sa smeđim hlačama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli wiwibloggs (@wiwibloggs)


Osim toga, mnogi su još i prethodnog dana primijetili kako je pjevač osvježio svoj izgled posvijetlivši kosu.
Fanovi su u komentarima ispod različitih snimaka s nastupa iskazivali odobravanje i oduševljenje. ,,Najbolji outfit do sad!“, glasio je jedan od komentara. ,,Rukavi su se vratili!”, veselio se drugi.


Osim toga, u komentarima su mnogi komentirali i kako se i vokalni performans na nastupu značajno poboljšao, te prognoziraju pobjedu za Hrvatsku.


,,Vokali su mu sve bolji i bolji!”, ,,Pobjednik, Zagreb 2025″, ,,Publika je poludjela za njim, definitivno će pobijediti“, pisali su.


Inače, nakon ovog nastupa u Londonu, Baby Lasagnu očekuje gostovanje na warm up showu “Eurovision In Concert 2024” koji će se održati u dvorani AFAS Live u Amsterdamu, 13. travnja.