Utorak, 6. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Miss Universe

Arijanina cimerica dolazi iz Libanona, Miss Curacao u karanteni radi covida

Autor: Portal Novi list

07.01.2023. 18:45
Arijanina cimerica dolazi iz Libanona, Miss Curacao u karanteni radi covida

Foto: MUO, PR Miss Universe Hrvatske

14. siječnja u New Orleans Morial Convention Centru održati će se 71. izbor za Miss Universe86 prelijepih djevojaka iz svih krajeva svijeta u New Orleansu odrađuju brojna snimanja, probe koreografija te sudjeluju na raznim eventima. Dani su im okupirani raznim aktivnostima, a sve ove djevojke opravdano nose titule missica svojih zemalja jer u svojim državama imaju bitan utjecaj na društvo sudjelujući na značajnim projektima te samim time imaju mogućnosti pozitivnih promjena.


Nekoliko dana do velikog finala za koje su se ove ljepotice pripremale mjesecima ne ostavlja im puno slobodnog vremena.


Naša Arijana Podgajski marljivo sudjeluje u svim aktivnostima, a ono malo slobodnog vremena koje ima provodi u društvu cimerice iz Libanona.
Neke od djevojaka poput Miss Curacaoa nažalost su zbog pozitivnog nalaza na virus Covid-19 u karanteni i njihov nastup u finalu je vrlo upitan.


Samo tri dana prije spektakularnog finala održati će se i preliminarno natjecanje za ulazak u Top 20, a ove godine format izbora se ponovno mijenja.


Produkcija ovogodišnjeg izbora za Miss Universe košta 300 milijuna bahta dok je kruna vrijedna 5.5 milijuna dolara.


Žiri koje je još uvijek tajan činiti će samo žene, a ista je situacija i što se tiče voditeljica, naime program će voditi Jeannie Mai, nekadašnje Miss Universe Olivia Culpo i Catriona Grayte Zuri Hall.


Miss fotogeničnosti, Miss kolegijalnosti, te Miss koja bude najbolja u kupaćem kostimu i najelegantnija u večernjoj haljini dobiti  će posebne nagrade. Natjecanje u kupaćim kostimima će se fokusirati isključivo na zdravlju tijela i kondiciji. Ono što izbor čini interesantnim je show u nacionalnim kostimima koji je postalo prava atrakcija.


Arijanin kostim predstavlja Krapinu otkud naša ljepotica i dolazi, ljepote Zagorja i Bajku na dlanu, a žiriju će se predstaviti na preliminarnom natjecanju u dugoj elegantnoj rozoj Sherri Hill haljini, cipelama Baldinini uz styling Aura i Schwarzkopf te Vivian estetic’s kozmetike i nakit draguljarnice Dodić.


“Za našu Arijanu možete glasovati još nekoliko dana putem mobilne aplikacije Miss Universe i tako joj dati potporu za ulazak u polufinale jer će djevojka s najviše glasova publike osigurati svoje mjesto u polufinalu odnosno Top 20” govori Ivana Delač , direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.