Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Osmu godinu zaredom

AntiValentinovo #8 stiže, ponovo jaše, sve je bliže!

Autor: Ivana Kocijan

24.11.2022. 08:18
AntiValentinovo #8 stiže, ponovo jaše, sve je bliže!

Foto: Vedran Karuza

U Domu sportova 18. veljače 2023.Pod sloganom »Ništa ljubav, samo karanje!« 18. veljače sljedeće godine će u zagrebačkom Domu sportova biti održano osmo AntiValentinovo. Let 3, domaćini AntiValentinova, još ne otkrivaju kojim će dodatnim adutima iznenaditi publiku, ali znamo tko će im se pridružiti na pozornici Male dvorane Doma sportova.


Jedan od njih je Marko Šelić Marčelo, reper, pisac, pjesnik i skladatelj koji u svojim djelima precizno secira današnje društvo. U Zagreb se vraća nakon petogodišnje koncertne stanke, a nastup će iskoristiti za predstavljanje albuma »Nojeva varka« (Lampshade Media).


Tu je i Porto Morto, regionalno prihvaćen glazbeni septet, teško definirajućeg glazbenog žanra, prepoznatljivog i uvijek »pomaknutog« vizualnog identiteta, prava svirajuća mašina koja je posljednjih godina nanizala rado slušane hitove.
Jedni od miljenika domaćeg melodičnog punka, svakako su zagrebački Mašinko koji će na pozornicu nadolazećeg AntiValentinova donijeti svoje pozitivno ludilo i punk veselicu.


Ulaznice za AntiValentinovo #8 u prodaji su putem sustava Eventima. Tradicionalno je moguće kupiti ulaznice za jedno ili dvoje koje su dostupne u ograničenom kontingentu, a prvi u prodaju ide limitirani early bird kontingent do 5. prosinca (ili do isteka zaliha), nakon čega cijena ulaznica raste.