Petak, 24. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Natjecanje

Plesačica Ira Đerić Hasanac u finalu »Supertalenta«

Autor: Ivana Kocijan

13.12.2022. 08:43
Plesačica Ira Đerić Hasanac u finalu »Supertalenta«

Foto: Luka Dubroja / Nova TV

Odabrano troje posljednjih finalistaU nedjeljnoj, posljednjoj polufinalnoj emisiji »Supertalenta« Nove TV vidjeli smo devet sjajnih nastupa, no u završnici showa bilo je mjesta samo za troje posljednjih finalista. Najviše glasova gledatelja osvojili su članovi novosadske grupe The Bad Week i pjevač Dino Radosavac, a žiri je kao treću finalisticu odabrao crikveničku plesačicu Iru Đerić Hasanac.


Dobitnici Martininog zlatnog gumba – Strahinja, Danijel i Gile – koji čine grupu The Bad Week, svojim su polufinalnim nastupom opravdali njezino povjerenje, a dobili su i titulu najkontroverznijeg zlatnog gumba dosad zbog podijeljenih reakcija koje su izazvali.


Nakon što je u audicijskom dijelu showa zarazio članove žirija autorskom pjesmom »Viski i tekila«, pjevač Dino Radosavac u polufinalu je premijerno izveo još jednu autorsku pjesmu naziva »Hopa cupa«. Maja ga je na audiciji potaknula da se još više potrudi, a on je, poručuju s Nove TV, polufinalnim nastupom dokazao da je kantautor koji je spreman osvojiti estradu.
Da je plesom itekako moguće prenijeti snažnu emociju, dokazala je Ira Đerić Hasanac, o čijem talentu dovoljno govori oko 400 medalja i 300 pehara koje je dosad osvojila na natjecanjima. U posljednjoj polufinalnoj večeri Ira je priredila plesnu senzaciju, a nakon njezina nastupa Martina je brisala suze, dok se Davor ustao i aplaudirao.


“Zašto sam emotivna? Zato što sam osobno vrlo velika zaljubljenica u ples. Večeras da sam Iri naručila plesnu poruku, ne bih mogla ovako jaku poruku. S druge strane emotivna sam jer mora kći pleše, a mama ne može biti s njom na natjecanju jer radi. Hvala ti, izvrsna si i ja te vidim u finalu”, objasnila je Martina svoje emocije.


Njezini plesni pokreti zadivili su i Fabijana koji je poručio:


“Samo ću reći to da kako ti pričaš priču svojim tijelom je nevjerojatno. Zaista si nas odvela u svoju priču, pokazala nam svoj put, a sve to tako jednostavno… Svaka ti čast.”