Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

Hrabri odabiri

Od prozirnih haljina do outfita bez grudnjaka: na afterpartiju Oscara malo toga prepušteno mašti

Autor: L. S.

13.03.2023. 14:13
Od prozirnih haljina do outfita bez grudnjaka: na afterpartiju Oscara malo toga prepušteno mašti

Foto: Reuters

Nakon "crvenog" tepiha, Vanity Fair ugostio je zvijezde na after partijuPrva od mnogih koja se odlučila za odvažan proziran look je Emily Ratajkowski, koja je malo je toga prepustila mašti kad se pred kamerama pojavila u prozirnoj haljini zaputivši se na zabavu Vanity Faira povodom dodjele Oscara 2023.


Manekenki riskantni lookovi nisu strani, no za odabir prozirne haljine marke Feben definitivno je trebalo hrabrosti. Srebrna potpuno prozirna haljina sa dva reda čvorova jedva joj je pokrila bradavice, dok je donje rublje bilo bež boje kako ne bi previše odskakalo.
Još jedan riskantan odabir bio je onaj Olivie Wilde, koja se na zabavi pojavila noseći gotovo mikro grudnjak u crnoj boji i prozirnu bijelu haljinu. Hrabro!


Manekenka i aktivistica Hunter Schafer također se nije bojala pokazati tijelo na after partiju, a u svom outfitu odlučila je da je grudnjak posve nepotrebna stvar, te je grudi tek simbolično pokrila trakom, dok se drugi dio sačinjavao od duge suknje.


Pjevačica Ciara također se priključila ‘trendu’ pojavivši se u odvažnom mrežastom outfitu u crnoj boji koji je više toga otkrivao nego sakrivao.