Petak, 8. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

-1 C°

Jaafar Jackson

Michaela Jacksona u biografskom filmu, glumit će njegov - nećak

Autor: Hina

31.01.2023. 11:44
Michaela Jacksona u biografskom filmu, glumit će njegov - nećak

Foto: Reuters

26-godišnji sin basista i pjevača Jackson 5 Jermainea JacksonaPjevača Michaela Jacksona glumit će njegov nećak Jaafar Jackson u biografskom filmu redatelja Antoinea Fuquaa, autora filma “Dan treninga”.


“Ponosno najavljujemo @jaafarjackson kao Michaela u filmu koji istražuje putovanje čovjeka koji je postao kralj popa”, objavio je Fuqua na Instagramu.


“Dolazi uskoro”


Jaafar Jackson je 26-godišnji sin basista i pjevača Jackson 5 Jermainea Jacksona, jednog od starije braće kralja popa.
Jaafar Jackson potvrdio je Fuquainu objavu na Instagramu, dodavši: “Ponizan sam i počašćen što sam mogao oživjeti priču mog strica Michaela” i obećavši obožavateljima: “Vidimo se uskoro.”


Michael Jackson bio je jedan od najslavnijih i najkontroverznijih umjetnika svih vremena kada je 2009. godine preminuo u dobi od 50 godina od akutne intoksikacije propofolom.


Obdukcija je pokazala da je inače bio zdrav.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jaafar Jackson (@jaafarjackson)


Poznat  više od četiri desetljeća kao blistavi izvođač odgovoran za hitove uključujući “Beat It,” “Rock With You” i “Thriller”, Michael Jackson je osvojio bezbroj nagrada i odlikovali su ga predsjednici.


Njegovu ostavštinu također prate kontroverze koje uključuju optužbe za seksualno zlostavljanje djece iz dokumentarca iz 2019. “Leaving Neverland”, koji je njegova zaklada nazvala “još jednom jezivom produkcijom u nečuvenom i jadnom pokušaju iskorištavanja i unovčavanja Michaela Jacksona”.


Nije jasno kako će Fuqua pristupiti tim kontroverzama u “Michaelu”, koji ima prava na pjevačev glazbeni opus, piše Deadline.


Kao i njegov stric, Jaafar je počeo nastupati u mladosti.


Deadline izvještava da je Jaafar Jackson počeo pjevati i plesati s 12 godina.


Pojavio se u “Oprah Behind the Scenes” 2011., prema IMDb-u, koji mu također pripisuje nastup u reality TV showu “The Jacksons: Next Generation” 2015.