ponedjeljak, 11. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Specijalna komedija

Chris Rock dao si oduška na račun Willa Smitha: Uživao gledati kako glumca mlate u njegovu zadnjem filmu

Autor: Hina

05.03.2023. 11:44
Chris Rock dao si oduška na račun Willa Smitha: Uživao gledati kako glumca mlate u njegovu zadnjem filmu

Foto: ReutersGodinu dana nakon što ga je Will Smith ošamario na pozornici na dodjeli Oscara, Chris Rock dao si je oduška šaleći se na račun glumca i njegove supruge u specijalnoj komediji koja se uživo prenosila širom svijeta i rekavši da je uživao gledati kako glumca mlate u njegovu zadnjem filmu.


Uživo na Netflixu u subotu iz Hippodrome Theatrea u Baltimoreu, Rock je rekao da je gledao dramu o ropstvu “Emancipation” samo da bi vidio kako je Smith “dobio batine”, navijajući “udari ga opet” i “promašio si”.


U ožujku 2022. Smith je ušetao na pozornicu dodjele Oscara i ošamario Rocka nakon što se komičar našalio na račun ćelavosti Smithove supruge Jade Pinkett Smith. Zvijezda “Kralja Richarda” vratio se na svoje mjesto u publici i kasnije osvojio nagradu za najboljeg glumca.
Komičar je rekao da je Pinkett Smith izazvala napetost između njih troje, dijelom pozivajući na bojkot dodjele Oscara 2016. kada je Rock bio voditelj.


Pinkett Smith rekla je da prosvjeduje zbog činjenice da Will Smith i drugi crni glumci nisu nominirani.


Rock je također iznio probleme u braku o kojima je glumački par Smith javno raspravljao. Pinkett Smith je 2020. priznala aferu koju je nazvala zapletom“.


“Nisam imao nikakvih ‘zapleta'”, rekao je Rock. “Ona je njega povrijedila mnogo više nego on mene”, rekao je.


Will Smith objavio je izjavu isprike Rocku i Akademiji filmskih umjetnosti i znanosti koja dodjeljuje Oscara, dan nakon što je ošamario Rocka. Akademija je zabranila Smithu da prisustvuje dodjeli Oscara na 10 godina.