Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Unaprijeđena verzija

Novi Range Rover Velar jedan je od najzanimljivijih izdanaka ove unikatne marke

Autor: Edi Prodan

11.02.2023. 08:48
Novi Range Rover Velar jedan je od najzanimljivijih izdanaka ove unikatne marke


Novi Range Rover Velar, jedan od njzanimljivijih izdanaka te po svemu posebne, unikatne marke, je istinski izraz modernog luksuza. Odlikuje se najnovijim tehnologijama, tradicionalnom profinjenošću koju standardno donosi Range Rover te dojmljivim, pročišćenim i minimalističkim dizajnom koji najavljuje smjer kretanja tog brenda u budućnosti.


Nova rešetka u kombinaciji je s karakterističnim lebdećim krovom, neprekinutom srednjom linijom i kvakama na vratima u ravnini karoserije koje se podižu kada su u funkciji, a sve je to dodatak definiciji najpoželjnije obitelji luksuznih SUV vozila na svijetu kao i aerodinamici koja itekako djeluje u smislu smanjenja potrošnje. Nova supertanka Pixel LED prednja svjetla pružaju tehnički izgled poput dragulja i optimiziranu vidljivost dok je vanjština unaprijeđena novim nižim stražnjim odbojnikom i tamnim naglascima.


Range Rover Velar je prvi predstavio Range Roverovu filozofiju minimalističkog dizajna, a njegov interijer podiže ovaj pristup na novu razinu. Novi plutajući 11,4-inčni zakrivljeni stakleni dodirni zaslon integriran je u središnju konzolu, a pruža trenutačnu i intuitivnu kontrolu nad svim ključnim funkcijama vozila..
Cijeli niz tehnologija naglašava udobnost i dobrobit putnika, zbog čega je ovaj luksuzni SUV srednje veličine još poželjniji. Range Rover Velar također nudi najtiše vozilo u svojoj klasi za cestovnu buku zahvaljujući profinjenim tehnologijama koje uključuju i revolucionarni sustav »Aktivnog poništavanja cestovne buke« što vožnju čini dodatno ugodnom.