ponedjeljak, 4. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Raskoš

Hrvatska premijera: MG HS nudi cjenovno pristupačni luksuz u cijeloj ponudi

Autor: Edi Prodan

11.02.2023. 08:47
Hrvatska premijera: MG HS nudi cjenovno pristupačni luksuz u cijeloj ponudi

S početnom cijenom od 25.900 eura, MG HS stvara novu definiciju pristupačnog luksuzaGrand Automotive Adriatic hrvatskom je premijerom najavio lansiranje svog novog vodećeg modela, MG HS, SUV-a C-segmenta. Kombinirajući visoku kvalitetu s pristupačnim cijenama, MG HS stvara novu definiciju pristupačnog luksuza za kupce novih automobila u regiji.


MG HS je dizajniran da izgleda svrhovito, ali i sportski. U unutrašnjosti dominiraju materijali meki na dodir jer su MG-ovi dizajneri dali prednost udobnosti i kvaliteti kako bi kabinu učinili vrlo privlačnim mjestom. Dobro uređen vozački položaj i prostrana sjedala čine MG HS ugodnim prostorom za kvalitetne obiteljske trenutke.


MG HS dolazi u tri razine opreme: standard, comfort i luxury. Standardna razina opreme dostupna je isključivo s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem dok su comfort i luxury dostupni i u kombinaciji s DCT automatskim mjenjačem sa sedam stupnjeva prijenosa.
MG HS nudi cjenovno pristupačan luksuz u cijeloj ponudi jer su sve verzije bogato opremljene. Početna razina opreme Standard dostupna je od 25.900 eura, a od važnije opreme sadrži stražnje parkirne senzore i stražnju parking kameru, 17-inčne aluminijske naplatke, kao i 10.1-inčni lebdeći dodirni zaslon s mogućnošću Android i Apple Car Play povezivanja, kožni upravljač te praktična stražnja sjedala podesiva po nagibu. Ova razina opreme na tržištu će biti dostupna nešto kasnije, dok su Comfort i Luxury opreme dostupne za isporuku odmah.


S dužinom od 4574 mm, širinom od 1876 mm i visinom od 1664 mm, MG HS je velik i potpuno razvijen SUV koji kupcima pruža ne samo impresivnu količinu prostora i udobnosti, već i povišen položaj za vožnju, te prostor za glavu iznad ostalih konkurenata. MG HS standardno dolazi s četverocilindričnim turbo benzinskim motorom od 162 KS, koji ima maksimalni okretni moment od 250 Nm s prednjim pogonom.


Pogodan za vožnju autocestom, kao i po gradu, MG HS će ubrzati 0-100km/h milja na sat za 9,9 sekundi, postižući najveću brzinu od 190km/h. Kupci imaju izbor između šestostupanjskog ručnog ili sedamstupanjskog DCT mjenjača. Bilo da se radi o vožnji u školu, jednom danu na selu ili dugoj vožnji u posjet prijateljima ili obitelji, MG HS je prikladan i pouzdan u svim okruženjima. Prosječna potrošnja iznosi 7,4l/100 km, dok jamstvo od 7 godina ili 150.000 km u potpunosti je prenosivo na buduće vlasnike.