Subota, 24. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Odlične vijesti

Avia Cars novi ovlašteni distributer marke Peugeot za Zadar i Zadarsku županiju

Autor: ZL Promo

11.03.2023. 09:39
Avia Cars novi ovlašteni distributer marke Peugeot za Zadar i Zadarsku županiju

Foto: Luka JeličićAvia Cars tako će obavljati usluge prodaje novih osobnih i lakih gospodarskih vozila marke Peugeot, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila, usluge ovlaštenog servisa kao i usluge servisa za sve marke vozila, u okviru servisa Eurorepar Car Service.


Tvrtka Avia Cars d.o.o. je u sklopu širenja svojih poslovnih djelatnosti postala novi ovlašteni distributer marke Peugeot u Zadru, a svoje poslovanje će obavljati na lokaciji postojećeg Peugeot salona, u Ulici 4. Gardijske Brigade 52 u Zadru.


Što ovaj objekt nudi svojim korisnicima, kakvi su mu kapaciteti i usluge, mnoštvu okupljenih predstavio je direktor tvrtke Avia Cars, g. Marin Jurjević koji je svima poželio srdačnu dobrodošlicu zahvalivši se i predstavnicima marke Peugeot koji su im iskazali čast i povjerenje odabravši ih za poslovnog partnera.
– Pozdravljam i gospodina Ivana Serdarevića te mu zahvaljujem na dvadeset godina koje je proveo na čelu tvrtke koja je predstavljala Peugeot u Zadru te se nadam da ćemo nastaviti njegovim putem, kazao je g. Jurjević čija tvrtka posluje od 2016. godine, a ovim novim poslovnim potezom nastojat će korisnicima pružiti vrhunsku uslugu, a djelatnicima kontinuirano educiranje i napredak.


 Prodajno-servisni centar se sastoji od 600 m2 salonskog te 1100 m2 servisnog prostora.


Dragutin Gotal, direktor marke Peugeot istaknuo je kako je Avia Cars prepoznao Peugeot kao marku u koju su bili spremni investirati i ulagati te kako će Peugeot opravdati to povjerenje. Marka pokriva cijeli spektar kupaca, od privatnih do poslovnih korisnika, inventivna je mainstream marka visoke klase, a snaga njene privlačnosti je obećanje kupcima, utjelovljeno u modelima i uslugama. Njene vrijednosti počivaju na privlačnosti (privlačan dizajn), emocijama (intuitivni užitak u vožnji) i izvrsnosti (beskompromisna kvaliteta, učinkovitost i tehnologija).


Zadrani su na svečanom otvorenju mogli vidjeti dinamički fastback, novi Peugeot 408, koji iznenađuje iz svakog kuta, a koji je premijerno predstavljen prisutnima. Generalni direktor, g. Tomislav Miletić, sretan je zbog ove suradnje dodavši kako će ovaj dan sigurno dugo pamtiti zbog početaka nove suradnje za koju se nada da će biti intenzivna i plodonosna kao i prethodna. Rekao je da ćemo svi zajedno uživati u Peugeotu i onome što marka može ponuditi na tržištu poklonivši predstavnicima Avia Cars, g. Marinu Jurjeviću i gđi Sandri Orinčić, maketu lava kao dobrodošlicu u obitelj lavova.Nakon svečanog otvorenja, druženje se nastavilo uz prigodan domjenak obogaćen gastronomijom, a mnogobrojni su uzvanici i predstavnici medija sa zanimanjem razgledali prekrasan novi 408, koji je od ožujka u prodaji na hrvatskom tržištu kao i ostale dostupne modele iz Peugeot game vozila.


Foto


Avia Cars novi ovlašteni distributer marke Peugeot za Zadar i Zadarsku županiju


avatar

Snimio: Luka Jeličić


11.03.2023. 09:34


Galerija

Foto: Luka Jeličić