ponedjeljak, 2. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

STRAVA U SLOVENIJI

Užas u Ljubljani: Dvije osobe poginule u pucnjavi, počinitelj navodno sam sebi presudio

Autor: Hina

05.06.2023. 17:53
Užas u Ljubljani: Dvije osobe poginule u pucnjavi, počinitelj navodno sam sebi presudio

Foto: Ilustracija



Na području ljubljanske četvrti Fužine u ponedjeljak je došlo do pucnjave u kojoj su poginule dvije osobe, a muškarac za kojega se vjeruje da je počinitelj kasnije je pronađen mrtav, priopćila je slovenska policija, prenosi agencija STA. Prema zasad dostupnim informacijama, dvije su osobe preminule na licu mjesta od posljedica teških prostrijelnih ozljeda. Ubojstvo je počinjeno u poznatom lokalu u Fužinama, a područje je ograđeno policijskom trakom.


Očevici su za STA rekli da su žrtve bile u lokalu kada im je počinitelj prišao. S terase su se povukli na dječje igralište koje se nalazi uz lokal, a tamo je napadač navodno izvadio pištolj i ustrijelio ih. Prema riječima mještana koji su poznavali žrtve, moglo bi se raditi o dužničkom sporu, prenosi STA. Policija zasad nije otkrila motiv napada.


Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, a policija je naknadno priopćila kako je na širem području pronašla mrtvog muškarca za kojeg se, prema do sada poznatim informacijama, vjeruje da je počinitelj kaznenog djela. Neslužbeno se doznaje da je napadač sam sebi oduzeo život.


Foto: Ilustracija