Četvrtak, 18. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

RAVNATELJSTVO POLICIJE

USKOK razbija skupinu dilera droge, u tijeku uhićenja u Rijeci, Istri, Zagrebu i Šibeniku

Autor: Portal Novi list

01.09.2023. 17:09
USKOK razbija skupinu dilera droge, u tijeku uhićenja u Rijeci, Istri, Zagrebu i Šibeniku

Foto: Vedran KaruzaPNUSKOK i USKOK javljaju da razbijaju zločinačko udruženje čije djelovanje povezuju s krijumčarenjem i preprodajom droge. U tijeku su uhićenja na području Zagreba, Istre, Šibenika i Rijeke. Obuhvaćeno je 29 osoba, od kojih su neke ranije lišene slobode.


“Policijski službenici Ravnateljstva policije – PNUSKOK-a u koordinaciji s USKOK-om nastavili su kriminalističko istraživanje vezano uz kaznena djela zločinačkog udruženja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženj


Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli su jutros realizaciju zadnje faze ranijeg kriminalističkog istraživanja, a koje je usmjereno na razbijanje zločinačkog udruženja čije se djelovanje povezuje s krijumčarenjem i preprodajom droge.
Posljednjom fazom kriminalističkog istraživanja obuhvaćeno je 20 osoba, od kojih su neke ranije lišene slobode. Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje


. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene osobe pritvorskom nadzorniku, a protiv njih će podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta”, poručuju iz Ravnateljstva policije.