Četvrtak, 29. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Policija ga opkolila

Trostruki ubojica iz Gradačca počinio samoubojstvo

Autor: Hina (H)

11.08.2023. 16:35
Trostruki ubojica iz Gradačca počinio samoubojstvo

Foto: INSTAGRAM/PIXSELLMuškarac iz Gradačca u BiH koji je ranije tijekom dana ubio suprugu i još dva muškarca počinio je samoubojstvo kada su ga nakon višesatnog bijega pronašli i opkolili pripadnici policije, potvrdili su iz pravosudnih izvora.


“Možemo potvrditi da su tri osobe ubijene, a tri osobe ranjene. Osoba (počinitelj) je nakon lociranja i prije lišavanja slobode počinila suicid”, stoji u priopćenju Tužiteljstva Tuzlanske županije koje vodi istragu.


Ubojicu je policija nakon višesatne potrage pronašla u okolici Gradačca, a utvrđeno je kako je on prije toga ubio jednu ženu i dva muškarca te ozlijedio jednog policajca i još jednog muškarca. To je učinio na odvojenim lokacijama.
Trostruki ubojica identificiran je kao Nermin Sulejmanović (35), a on je prizore brutalnog ubojstva bivše supruge snimao i emitirao na društvenim mrežama.


Bježeći s mjesta zločina naišao je na dvojicu muškaraca, oca i sina, koje je također ubio kako je to sam potvrdio nešto kasnije u jednoj od brojnih objava na društvenoj mreži koje je neprekidno postavljao dok je bježao.


Mediji u BiH objavili su kako je Sulejmanović bio osoba s policijskim dosjeom jer je bio povezan s kriminalnom skupinom koja je krijumčarila heroin.


Policija još istražuje motive zločina koje je počinio u petak no Sulejmanović je naznačio kako su u pozadini najvjerojatnije obiteljski problemi.


Uz psovke i uvrede potužio se kako je samo želio imati obitelj što su mu drugi uništili.