ponedjeljak, 25. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

ITALIJA

Troje ozlijeđenih u padu školskog busa u provaliju duboku preko 100 metara

Autor: Hina

30.05.2023. 21:36
Troje ozlijeđenih u padu školskog busa u provaliju duboku preko 100 metara

Foto: Ilustracija, PixabayNajmanje su tri osobe ozlijeđene u Toskani u utorak nakon što je školski autobus sletio s ceste i survao se više od 100 metara duboko u provaliju u šumovitom području, navodi se u izvješćima. Vatrogasci su izvijestili da je ozlijeđena jedna odrasla osoba i dvoje tinejdžera u nesreći koja se dogodila u blizini Massa-Carrare. Ozlijeđeni su prebačeni u bolnicu spasilačkim helikopterom. Ozlijeđeni muškarac vozač je autobusa.


Na fotografijama s mjesta nesreće moglo se vidjeti kako se autobus zaustavio među drvećem i granama na padini. Spasioci iz gorske službe spašavanja i vatrogasci spustili su se do autobusa. Prema novinama Corriere della Sera, vozač autobusa rekao je spasiocima da ga je zaslijepilo sunce i da je izgubio kontrolu nad vozilom.


U autobusu se u trenutku nesreće nalazilo dvadeset osoba, od kojih su većina bili učenici tinejdžerske dobi na putu prema svojim domovima. Vozač je najprije bio zarobljen u vozilu, no spasioci su ga oslobodili, iako je zadobio ozbiljne ozljede zbog kojih je završio u bolnici. Većina učenika zadobila je lakše ozljede te im je pružena zdravstvena pomoć na mjestu događaja.


Ilustracija, Foto: Pixabay