Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

U organizaciji Domovinski pokret

Teoretičari zavjera imat će svoj skup u Saboru: To su teme koje se skrivaju od javnosti

Autor: Hina

30.11.2023. 10:07
Teoretičari zavjera imat će svoj skup u Saboru: To su teme koje se skrivaju od javnosti

Foto: D. JELINEKAndrija Klarić, u javnosti poznat kao jedan od najžešćih protivnika cijepljenja i antikorona mjera te organizator prosvjeda u pandemiji, 1. prosinca u Hrvatskom saboru organizira međunarodnu konferenciju pod nazivom “Hrvatska i svijet 2024. godine poslije pandemijske oluje”. Prema najavi za konferenciju s društvenih mreža, govorit će se, kako kažu, o temama “koje se skrivaju od javnosti”, a gostovat će brojni svjetski teoretičari zavjere.


– Teme koje se obrađuju su kontaminacija cjepiva plazmidima DNA, turbo karcinomi, CBDC, WHO i pravna nesigurnost sudbenih institucija u EU, danima najavljuje Klarić na svojim profilima na društvenim mrežama.


Konferenciju organizira Domovinski pokret, potvrđeno nam je iz Hrvatskog sabora. U najvažnijem političkom domu zakonodavne vlasti u Hrvatskoj tako će se moći čuti teorije koje nisu znanstveno dokazane, a koje tvrde da su cjepiva kojima smo se cijepili u koroni štetna, ne samo za nas nego i za sljedeće generacije.
U Hrvatskom saboru kažu kako je autonomno pravo kluba zastupnika da organizira okrugle stolove i slične događaje.


Među temama konferencije ističu se one koje se odnose na mRNA cjepiva za koja je ove godine dodijeljena Nobelova nagrada za medicinu. Među govornicima na tu temu je američki patolog Ryan Cole, kojeg je Washington Medical Commission (WMC), institucija koja u saveznoj državi Washington brine o integritetu medicinske profesije putem davanja i oduzimanja liječničkih licenci, tužio zbog brojnih lažnih i obmanjujućih izjava oko covida.


Tu je i Michael Palmer, čije su tvrdnje o toksičnosti cjepiva protiv covida demantirane, kao i kanadski radiolog William Makis čije su tvrdnje o smrti 80 kanadskih liječnika nakon primanja cjepiva odbačene.


Druga tema konferencije odnosi se na Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO), a među govornicima je i američka liječnica Meryl Nass, koja je neko vrijeme bila suspendirana zbog širenja dezinformacija o covidu. Meryl Nass je inače pacijentima oboljelima od covida prepisivala ivermektin, veterinarski lijek protiv parazita kod životinja.


Iako se govornici na konferenciji mogu svesti pod zajednički nazivnik protivnika cijepljenja ili širitelja pseudoznanstvenih informacija, iz Sabora poručuju da oni ne mogu utjecati na njihov izbor, pišu novinari Jutarnjeg lista Tanja Rudež i Goran Penić.