Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

SILOVIT SUDAR

Strašna prometna nesreća u Njemačkoj: Poginulo je sedmero ljudi

Autor: Hina

02.04.2023. 13:36
Strašna prometna nesreća u Njemačkoj: Poginulo je sedmero ljudi

Foto: Screenshot/FACEBOOKU nedjelju je pokrenuta istraga o razornoj nesreći na autocesti u središnjoj Njemačkoj u kojoj je u subotu poginulo sedmero ljudi. U subotu kasno poslijepodne u zavoju su se silovito sudarila tri automobila, pri čemu su dva u potpunosti izgorjela.


Vještak u nedjelju mora pregledati mjesto nesreće u blizini grada Bad Langensalze u saveznoj pokrajini Thüringenu, koje je prema policiji bilo zatvoreno tijekom noći.


Osim poginulih, bilo je i troje ozlijeđenih, javljaju vatrogasci, od kojih je jedan još u nedjelju ujutro bio u životnoj opasnosti. Nema informacija o identitetu žrtava.
Nesreća se dogodila na dugom zavoju na B247 gdje cesta u oba smjera ima samo po jednu traku. Prema prvim informacijama, jedan od automobila je iz zasad neobjašnjenog razloga prešao u suprotnu traku i sudario se s dva vozila iz suprotnog smjera.


Olupine su pokazale koliko je sudar morao biti silovit: dva su automobila uništena do neprepoznatljivosti, pri čemu je jedna od pougljenjenih olupina ležala preko ograde, a druga je ostala na cesti s unakaženim tijelom. Treći automobil ležao je prevrnut uz rub ceste.


Sve žrtve poginule su u svojim vozilima. Prema policiji, tijela su se mogla izvući tek nakon što je ugašen plamen.