Nedjelja, 24. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

masakr u Kaliforniji

Šestero ubijenih u pucnjavi, uključujući 17-godišnju majku i bebu

Autor: Hina

16.01.2023. 20:33
Šestero ubijenih u pucnjavi, uključujući 17-godišnju majku i bebu

Foto: TwitterŠest ljudi, uključujući 17-godišnju majku i šestomjesečnu bebu, ubijeno je u ponedjeljak u pucnjavi u kući u Goshenu u Kaliforniji, objavile su vlasti, opisujući napad kao ciljani i nazivajući ga “užasnim masakrom”.


Šest žrtava je ubijeno iz vatrenog oružja, rekao je novinarima u ponedjeljak šerif okruga Tulare Mike Boudreaux. Boudreaux je dodao da postoje najmanje dva osumnjičenika koji nisu uhvaćeni.


“Ciljali su tu obitelj”


“Također vjerujemo da se ne radi o nasumičnom činu nasilja. Vjerujemo da se radilo o ciljanoj obitelji. Vjerujemo da su u ovo nasilje uključene bande, kao i da ima veze s potencijalnim istragama o narkoticima”, rekao je Boudreaux.
Po njegovim riječima šerifov ured na toj je adresi prošlog tjedna proveo naloge za pretragu u vezi s narkoticima.


Vlasti su reagirale u ponedjeljak rano ujutro nakon što se čulo više pucnjeva te su pronašle žrtve čim su policajci stigli na lice mjesta.


Neke žrtve nađene na ulici, druge u kući


Neke žrtve pronađene su na ulici, a druge u kući.


Jedna je žrtva pronađena živa i ranjena kada su pristigli predstavnici zakona, no kasnije je u bolnici proglašena mrtvom, rekao je Boudreaux, koji nije dao dodatne detaljnije informacije.


“Imam više informacija, ali nisam slobodan raspravljati o njima u ovom trenutku”, rekao je.


“Imamo potencijalne informacije koje će, nadamo se, dovesti do potencijalnih osumnjičenika”, kazao je lokalni policijski čelnik.