Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

policija sklopila mozaik

Kolege otkrile strašno ponašanje Dankinih ubojica u danima nakon zločina

Autor: Portal ZL

05.04.2024. 08:30
Kolege otkrile strašno ponašanje Dankinih ubojica u danima nakon zločina

Foto: M.M./ATAImages/PIXSELLKolege iz lokalnog poduzeća “Vodovod” još ne mogu doći sebi nakon šokantnog otkrića da iza zvjerskog ubojstva malene Danke Ilić za kojom je deset dana trajala potraga, stoje njihove kolege Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).


Oni su djevojčicu, čije tijelo još nije pronađeno, prvo udarili službenim automobilom tvrtke, a potom njeno tijelo odbacili na deponiju.


Kurir piše da zaposleni u Vodovodu do jučer nisu posumnjali da rade s dvojicom bešćutnih zločinaca.
“Posljednjih deset dana, otkako je nestala Danka Ilić, njih dvojica su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo. Bili su hladni kao špricer”, priča za Kurir jedan od radnika.


Ovakvo ponašanje se vezuje za klasične psihopate koji poslije zločina ne pokazuju nikakve emocije.


“Kad je prijavljen nestanak Danke, direktor je pitao zaposlene tko se može priključiti potrazi za nestalom djevojčicom. Dragijević se javio među prvima. A ostale dane su najnormalnije dobivali radne zadatke i obavljali ih”, dodao je.


Dužnosnica policije Bojana Otović Pjanović podsjetila je da se istraga paralelno odvijala u nekoliko smjerova. Navodi kako je već drugog dana utvrđeno da se na području nestanka djevojčice u kritičnom periodu kretalo 17 vozila, među kojima je bila i službena bijela “fiat panda” lokalnog Vodovoda. No samo su se dva automobila vratila istim pravcem.


“Nakon iscrpnog razgovora s majkom, otkrila nam je da je dok je tražila dijete zapazila u blizini parkiranu “pandu”. Otkrili smo da se radi o vozilu u vlasništvu Vodovoda”, rekla je Otović Pjanović za RTS, prenosi Nova.rs.


Djevojčica je viđena u periodu od 13.45 do 13.52 sati, a vozilo “panda” je u 13.50 stajalo ispred ulaza u dvorište. Prije toga je djevojčica viđena na raskršću, dvije kuće od mjesta gdje je prije bila s majkom.


“Eliminacijom svih tih vozila koja su prolazila, ostala je sporna samo “panda”. Nakon zaustavljanja kod ulaza u dvorište, sjeli su u auto i nastavili 30 do 40 metara niz ulicu.


Djevojčica je bila s desne strane ceste, a oni su došli malom brzinom. Udarili su je, a osumnjičeni suvozač ju je stavio u gepek s alatom, nakon čega su je odveli na deponij”, dodala je.


Taj su mozaik sklopili na temelju priznanja osumnjičenih, ali i uz pomoć GPS-a i njihovih telefona.


“Dva dana nakon toga su tijelo premjestili”, dodala je.