Utorak, 25. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

“Sjećanje na Tomislava Ivčića” 19. ožujka

Autor: Z L

22.01.2013. 23:00
“Sjećanje na Tomislava Ivčića” 19. ožujka

Foto: Zvonko KUCELINGodišnja skupština Gradske glazbe Zadar će se održati u četvrtak 24. siječnja s početkom u 19.30h u prostorijama Udruge. Na dnevnom redu će se pročitati izvješće o izvršenom programu, kao i izvješće o materijalno-financijskom poslovanju u prethodnoj godini.
– Protekla godina je bila izuzetno teška u financijskom smislu te je Gradska glazba svoje programe uglavnom ostvarila zaostacima iz 2011. U novu 2013. godinu krećemo s nadom da će za naš rad biti više sluha i da ćemo dobiti obećana sredstva od strane Grada i tako ostvariti zacrtani plan za koji smatramo da je od izuzetnog značaja, kako za Gradsku glazbu kao najstarije glazbeno amatersko društvo, tako i za grad Zadar, kaže dr. sc. Tomislav Košta, predsjednik Gradske glazbe Zadar.
– Nakon kratke božićno-novogodišnje pauze već smo krenuli s ozbiljnim pripremama za nadolazeći koncert “Sjećanje na Tomislava Ivčića”. Koncert će se održati u HNK Zadar u utorak 19. ožujka, a orkestar za tu prigodu priprema izbor pjesama iz bogatog opusa Tomislava Ivčića. Na koncertu će nam se pridružiti i velik broj zadarskih estradnih umjetnika, prijatelja pokojnog Brace i svih onih koji pjesmom žele obilježiti 20. obljetnicu njegove prerane smrti, kaže Košta.