Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Rampa za invalide 75 tisuća kuna

Autor: Jelica Farkaš

18.07.2010. 22:00
Rampa za invalide 75 tisuća kuna


Za ovu rampu i prilaz gradska tvrtka “Bošana” izdvojila je oko 75.000 kuna jer jasno je da plaža koja nosi Plavu zastavu mora zadovoljavati i tu vrstu kriterija, kažu u Bošani


Na plaži Dražica u Biogradu na Moru ove godine uz tuševe na kovanice s kojima gosti baš i nisu oduševljeni jer moraju plaćati dvije kune, ima i drugih novina koje su bez sumnje dobrodošle, a i koje svi hvale.
Jedna od takvih je i prilagođen ulaz u more za invalidne osobe, s adekvatnom rampom koja osigurava osobama s invaliditetom lakši pristup u more.
– Za ovu rampu i prilaz gradska tvrtka “Bošana” izdvojila je oko 75.000 kuna jer jasno je da plaža koja nosi Plavu zastavu mora zadovoljavati i tu vrstu kriterija, kažu u Bošani.
Svaki novi sadržaj privlači turiste i domaće i svakako opravdava Plavu zastavu koja se vijori na ovoj biogradskoj plaži.
Da je ovaj prilaz od koristi, imali smo priliku vidjeti, ali i čuti od ljudi koji imaju poteškoće s kretanjem, a gošća na fotografiji izrazila je pohvalu i zadovoljstvo što kolica može dovesti do samog mora te se njezin sin uz ogradu rampe sam spusti do mora.