Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

NOVO OBRAĆANJE

Milanović pozvao građane da glasuju za one koji neće s Plenkovićem i HDZ-om

Autor: Portal ZL

13.04.2024. 11:30
Milanović pozvao građane da glasuju za one koji neće s Plenkovićem i HDZ-om

Foto: Facebook/ReutersPredsjednik Republike Zoran Milanović pozvao je u subotu objavom na Facebooku građane da izađu u srijedu na parlamentarne izbore te da glasuju “za one koji obećaju da nikad neće ići s Plenkovićem i HDZ-om”, poručivši – “ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo”.


“Kao Predsjednik hrvatske Republike bio sam brana potpunoj okupaciji ne samo diplomacije, vojske i tajnih službi, nego i hrvatskog društva. Govorio sam i ukazivao na sve nepravde i lopovluke, na kršenja Ustava i zakona”, napisao je Milanović na Facebooku.


Istaknuvši da “obrana institucija više nije dovoljna” te da ih “moramo osloboditi”, Milanović građane poziva da više ne dopuštaju “da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice”.
“Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo. Zemlja za koju se vrijedi boriti. Prvi korak je micanje Plenkovića i njegovih jataka s vlasti. Drugi korak je Vlada nacionalnog spasa. Zato izađimo i glasujmo za one koji obećaju da neće nikada ići s Plenkovićem i HDZ-om”, poručio je.