Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

AKCIJA

HTZ dijeli turistima bočice vode u trajektnim lukama i na naplatnim postajama

Autor: Hina

12.08.2023. 13:46
HTZ dijeli turistima bočice vode u trajektnim lukama i na naplatnim postajama

Foto: Luka JeličićHrvatska turistička zajednica (HTZ) i ove subote je organizirala akciju dijeljenja vode turistima na naplatnim postajama i u trajektnim lukama kako bi im olakšala vrijeme čekanja i izrazila zahvalnost na odabiru hrvatskih destinacija. Planirano je tijekom subote turistima podijeliti 40 tisuća bočica, odnosno 20 tisuća litara negazirane prirodne mineralne vode s natpisom “Welcome to Croatia“ na naplatnim postajama Rupa, Lučko i Bregana te u trajektnim lukama  Split, Stari Grad i Supetar.


Direktor HTZ-a Kristjan Staničić rekao je da tim malim znakom pažnje, brojnim gostima koji strpljivo čekaju svoj red na naplatnim postajama i najfrekventnijim trajektnim lukama žele izraziti zahvalnost što su nam ukazali povjerenje i za odmor odabrali Hrvatsku. “Brojni su putnici bili oduševljeni ovom gestom krajem srpnja kada smo na istim lokacijama također dijelili vodu s posebnom porukom dobrodošlice, odlično su reagirali pa smo ovu akciju odlučili ponoviti i u kolovozu“, istaknuo je.


HTZ navodi  da bočice, uz poruku dobrodošlice, na omotu imaju otisnut i QR kod koji vodi na stranicu Croatia.hr gdje su dostupne sve korisne informacije o hrvatskim destinacijama i ukupnoj turističkoj ponudi naše zemlje. Akciju se provodi u špici turističke sezone tijekom koje u Hrvatskoj dnevno boravi više od 1,1 milijun gostiju.