Subota, 20. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

POVODOM SV. NIKOLE

Zamjenica župana posjetila Dječji odjel OB Gospić

Autor: Marin Smolčić

06.12.2022. 17:14
Zamjenica župana posjetila Dječji odjel OB Gospić

Foto: Marin SmolčićLičko-senjska županija već dugi niz godina prigodom blagdana Sv. Nikole, zaštitnika djece, pohodi Dječji odjel Općine bolnice Gospić. Ovu tradiciju danas je nastavila  zamjenica župana Jasna Orešković Brkljačić. U pratnji ravnateljice dr. Sandre Čubelić zamjenica župana darivala je svu djecu smještenu na ovom bolničkom odjelu.


Susretu sa zamjenicom župana prisustvovali su i zamjenik ravnateljice bolnice Petar Radošević, pedijatrijska doktorica Linda Hibravi Kosić, glavna sestra odjela Manda Pavičić Naglić, glavna sestra bolnice Mara Stilinović te ostale zdravstvene djelatnice. Ovom prigodom zamjenica župana čestitala je ovaj blagdan svim malim pacijentima.


-Djeca su ta koja se najviše raduju nadolazećim blagdanima i darovima. Želim da im dani u bolnici budu što ugodniji i ljepši, da što prije ozdrave i vrate se svojim kućama. Veliko hvala svim sestrama i liječnicima što se brinu za naše najmlađe pacijente, rekla je Jasna Orešković Brkljačić.
Ravnateljica OB Gospić zahvalila je Ličko-senjskoj županiji na darovima te dodatno istaknula kako je „narod koji vodi brigu o djeci pametan  i mudar narod. Ovi darovi mališanima puno znače u trenucima kad su odvojeni od svojih obitelji te će uslijed ovakvih gesti dane privedene na bolničkom liječenju ponijeti u lijepoj uspomeni svojim kućama.”, zaključila je ravnateljica OB Gospić dr. Sandra Čubelić.