Nedjelja, 21. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

stanje na cestama

Za sve skupine vozila otvorene A1 i A6, Paški i Krčki most

Autor: Hina

06.02.2023. 08:43
Za sve skupine vozila otvorene A1 i A6, Paški i Krčki most

Foto: Mateo Levak/Novi listZa sve skupine vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče, A6 Rijeka-Zagreb, Brza cesta Solin-Klis, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački te Paški i Krčki most, poručuju u ponedjeljak iz Hrvatskog autokluba (HAK).


Zbog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila) na Mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku, Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene te na državnim cestama Vaganac-Korenica-Udbina-Gračac i DC217 između mjesta i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo.


Upozoravaju i kako zbog prometne nesreće na autocesti A7 između tunela Burlica i čvora Križišće u smjeru mosta Krk promet teče jednim trakom.


Problemi u pomorskom prometu
Zbog vjetra su u prekidu trajektne linije: Prapratno-Sobra, Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ i Sumartin-Makarska te katamaranske linije: Milna-Rogač-Split, Korčula-Hvar-Split, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Ubli-VelaLuka-Hvar-Split i Dubrovnik-Korčula-Ubli kao i brodska linija: Komiža-Biševo.