Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

na poziv gradonačelnika

U Gospiću blagdanski prijem povodom dobrih rezultata u protekloj godini

Autor: Marin Smolčić

14.12.2022. 14:06
U Gospiću blagdanski prijem povodom dobrih rezultata u protekloj godini

Foto: Marin Smolčić



Na poziv gradonačelnika Grada Gospića Karla Starčevića održan je u holu Kulturno-informativnog centra Gospić tradicionalni prijem i druženje povodom nadolazećih blagdana. Uz gradonačelnika bili su njegova zamjenica Kristina Prša, župan ličko-senjski Ernest Petry sa zamjenicom Jasnom Orešković Brkljačić i biskup gospićko-senjski mons. Zdenko Križić sa suradnicima.


Na prijemu su bili brojni ravnatelji i direktori poduzeća i ustanova, predstavnici braniteljskih udruga, Hrvatske vojske i policije, članovi Gradskog vijeća i zdravstveni i sportski djelatnici.





U pozdravnom govoru gradonačelnik Starčević osvrnuo se na značajne pomake Grada Gospića unatrag protekle godine.


-Unatoč još uvijek prisutnoj koroni, tragediji rata u Ukrajini, inflaciji i recesiji u Gospiću se radi i gradi, otvaraju se nova radna mjesta. Imamo mnoštvo novih projekata, kao i onih koji su u realizaciji. Ono što je u svemu najvažnije jest činjenica da se polako zaustavlja iseljavanje iz Gospića.


Gospić je ponovno postao poželjna destinacija u svakom smislu i u tome ćemo ustrajati. Nalazimo se u vremenima došašća, ljubavi za svakog čovjeka i iskreno želim da naredne blagdane provedemo u tome ozuračju, zaključio je gradonačelnik Karlo Starčević.


Božji blagoslov na sve ljude dobre volje i nazočne pozvao je gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić.