Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

ŠOKANTNI NAPAD

Poznata psihijatrica koju je nožem napala pacijentica van je životne opasnosti

Autor: P. N.

29.01.2023. 14:09
Poznata psihijatrica koju je nožem napala pacijentica van je životne opasnosti

Foto: Damir Špehar PIXSELL/iStockPoznata virovitička psihijatrica Elvira Koić, koja je jučer napadnuta nožem u svojoj ordinaciji, srećom je izvan životne opasnosti. Nju je u poslijepodnevnim satima napala 37-godišnja rastrojena pacijentica. Napad je trajao gotovo pola sata, a napadačica je nakon toga uhićena.


“Srećom stanje ozlijeđene liječnice Elvire Koić stabilno je i ona je izvan životne opasnosti. Jučer je nakon napada u stanju šoka i s višestrukim ozljedama i porezotinama na gornjem dijelu tijela primljena na hitni bolnički prijem u bolnici, stabilizirana je i krenule su operacije.


Podsjećamo, napad se dogodio oko 17 sati u njezinoj privatnoj psihijatrijskoj ordinaciji u blizini bolnice. Onde je ju napala nožem 37-godišnja pacijentica. Neslužbeno doznajemo kako je napad trajao gotovo pola sata. U toj zgradi smješteni su i privatni stanovi. Stanari su čuli da se nešto čudno događa u ordinaciji te su pozvali policiju. Napadačica je uhićena i nad njom se vrši kriminalističko istraživanje”, piše HRT.
O zdravstvenom stanju ozlijeđene liječnice nove informacije dao je Dinko Blažević, ravnatelj OB-a Virovitica.


“Nakon što je liječnica primljena u bolnicu s više ubodnih rana i porezotina, uglavnom na rukama, vratu i glavi, stabilizirana je. Potom je operirana i nakon toga je stabilno, Ozlijede nisu opasne po život, rane su sanirane. Ozljedama nisu zahvaćeni vitalni dijelovi, istaknuo je Blažević.


Policijska uprava Virovitičko-podravska potvrdila je slučaj i kratko izvijestila kako je pacijentica uhićena.


U subotu 28. siječnja, oko 17,15 sati u Virovitici, 37-godišnjakinja nožem je napala 58-godišnjakinju i i nanijela joj ozljede. Policijski službenici su, uz uporabu sredstava prisile, uhitili 37-godišnjakinju te je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja, priopćila je policija.