Petak, 12. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

MEĐUNARODNO POSVOJENJE

Pernar našao pravosuđe kojem vjeruje, u Zambiji će svjedočiti protiv Hrvata

Autor: P. N.

13.04.2023. 19:45
Pernar našao pravosuđe kojem vjeruje, u Zambiji će svjedočiti protiv Hrvata

Foto: Screenshot Instagram Ivan Pernar; Borna Filic/PIXSELLIvan Pernar najavio je da će svjedočiti na sudu u Zambiji protiv osmero Hrvata, usvojitelja djece, koji su zatočeni pod optubom da su krijumčarili djecu iz Konga. Na Instagramu se pohvalio zambijskim dokumentom koji mu daje status svjedoka u ovom slučaju.


“Danas se trebalo održati sudsko ročište u Zagrebu u predmetu gdje je sud sazvao prvo ročište u predmetu starom 8 godina!


Kaže moj odvjetnik da je sutkinja Anamarija Pavičić bila jako iznenađena kad je vidjela da me nema i da nije znala da sam u Zambiji jer ‘ne prati medije’
Tu je valjda bila i moja greška što sam precijenio sud smatrajući da ipak prate i da znaju da sam u Zambiji, a samim time i da treba ročište odgodit, ali sam se prevario.


Pitala je zašto sam tamo (?!), na što joj je odvjetnik rekao da sam tamo na zahtjev Zambijskog tužiteljstva u procesu vezanom za trgovinu djecom.


Međutim, sutkinja nije vjerovala na riječ, pa je pitala mog odvjetnika dal ima kakav dokaz o tome, na što joj je on odgovorio da naravno da ima i dao joj. Eto, čisto da znate u kakvom nam je stanju pravosuđe i koliko su aktualni”, piše Ivan Pernar na Instagramu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Pernar (@pernar.ivan)