Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

OŠTRA REAKCIJA

Obitelj poginulog Gorana zgrožena izjavama bivšeg ministra. "Banožić je prevršio svaku mjeru"

Autor: Portal ZL

20.05.2024. 21:54
Obitelj poginulog Gorana zgrožena izjavama bivšeg ministra.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL; Sergej DrechslerObitelj Gorana Šarića, 41-godišnjaka koji je smrtno stradao 11. studenoga prošle godine nakon što je u njegov kombi svojim terencem udario tadašnji ministar obrane Mario Banožić, zgrožena je njegovim medijskim istupom i izjavama koje je dao o okolnostima nesreće sa smrtnom posljedicom za koju je optužen i prijeti mu osam godina zatvora, javlja Jutarnji list.


– Mogu samo reći da je to što je rekao sramotno i da je prevršio svaku mjeru tim izjavama, ali zasad nećemo detaljnije izlaziti u javnost, već ćemo se o svemu konzultirati s našim odvjetnikom i tu situaciju rješavati na sudu – rekao je član obitelji pokojnog Gorana, a isto je potvrdio i odvjetnik obitelji Hrvoje Šutalo.


– Obitelj je zgrožena ovim istupom i izjavama, ali još uvijek nisu spremni istupiti javno i reći sve što misle o ovom slučaju i izjavama bivšeg ministra.
Vidite da ni dosad obitelj nije željela javno istupati, poštujući pravo svakoga da se obrani na sudu, ali nakon ovakvog istupa ponovno ćemo razmotriti situaciju i odlučiti se za daljnje korake – rekao je za Jutarnji list Hrvoje Šutalo, odvjetnik iz Vinkovaca, kojeg je obitelj Šarić izabrala da ih zastupa u ovom predmetu.


Podsjetimo, bivši ministar nakon duge šutnje je progovorio za RTL i u razgovoru s Andrijom Jarkom izjavio da “nije bio pijan i da nije on pretjecao”.