Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

hak izvješće

Mjestimična magla smanjuje vidljivost na cestama

Autor: Hina

10.06.2023. 09:16
Mjestimična magla smanjuje vidljivost na cestama

Foto: PixabayMagla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK) koji poziva vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac u zonama radova između čvorova Jakuševec i Kosnica te naplatne postaje Zagreb Istok i čvora Križ vozi se usporeno, uz moguće povremene zastoje.


Zbog radova su zatvoreni ulazni krak čvora Jakuševec u smjeru Lipovca (A3), a na čvoru Ivanić Grad izlazni krak iz smjera Lipovca prema Ivanić Gradu te izlazni krak iz smjera naplate Ivanić Grad u smjeru Zagreba. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zatvoren je izlazni krak čvora Sveti Križ Začretje iz smjera Zagreba.


Zbog radova vozi se dvosmjerno jednim kolnikom na autocestama A2 Zagreb-Macelj između naplate Zaprešić i čvora Zabok te na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Vrata.
Pojačan je promet teretnih vozila na GP Tovarnik i Bajakovo. U pomorskom prometu nema poteškoća. HAK zbog hakerskog napada privremeno objavljuje izvješća o prometu na portalu Revija HAK.