Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

ODGOVOR GLASNOGOVORNIKA VLADE

Marko Milić: Milanoviću je teško pobjeći od naučenih partijskih manira

Autor: Portal ZL

10.03.2023. 14:51
Marko Milić: Milanoviću je teško pobjeći od naučenih partijskih manira

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Glasnogovornik Vlade Marko Milić odgovorio je na današnje izjave predsjednika Zorana Milanovića.
“Milanoviću je teško pobjeći od naučenih partijskih manira. Osim što je u ulozi predsjednika države kršio Ustav, Zakon o sudovima te osporavao odluke Ustavnog suda, sada bi i slao političke neistomišljenike u zatvor i davao nalog nadležnim tijelima kada i protiv koga da pokreću postupke. Kad su ljudi oko njega bili prozivani za različite radnje, nismo ga čuli da traži postupanje nadležnih tijela”, poručio je Marko Milić.
“Iz Hrvatskih šuma objasnili su da moja jedna poruka upućena krajem rujna 2019. nije ni na koji način mogla utjecati na radni status g. Dujmovića, koji je prije toga odradio jednogodišnji pripravnički staž i dobio ugovor. U ranijoj proceduri zasnivanja pripravničkog staža, iz 2018. nisam sudjelovao niti utjecao na bilo što, a što je već i rekao tadašnji predsjednik Uprave g. Jakupčić”, piše Marko Milić.
“U mahnitoj želji da  druge vrijeđa, omalovažava i etiketira, Milanović zlonamjerno i svjesno, iznosi laži i difamacije o mojoj (i drugim) obiteljima već nekoliko godina. Glavni promotor govora mržnje, čovjek koji nas sramoti vanjskopolitički i truje hrvatsko društvo sve više pokazuje da nema odgovornosti, samokontrole i granica, ali to je na drugima da analiziraju i proučavaju”, zaključuje Marko Milić.