Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

gužve na cestama

Kod tunela Sv. Rok u smjeru Zagreba povremeni zastoji

Autor: Hina

06.08.2023. 15:07
Kod tunela Sv. Rok u smjeru Zagreba povremeni zastoji

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELLKolona vozila pred naplatom Lučko u nedjelju rano popodne duga je jedan kilometar, na Krčkom mostu četiri kilometra prema otoku, a vozila su u koloni i na Istarskom ipsilonu. Na Krčkom mostu kolona u smjeru kopna je od Njivica, a u smjeru otoka Krka, oko četiri kilometra. Kolona je na Istarskom ipsilonu, na čvoru Učka u smjeru Rijeke.


Na A3 Bregana-Lipovac također je povećana gustoća prometa na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin u smjeru Bregane te prema naplati Lučko iz smjera čvora Buzin (A1) u smjeru mora, kao i na A7 Rupa-Rijeka-Šmrika između Rupe i Šmrike u oba smjera te na izlaznom kraku čvora Učka u smjeru Istre i Opatije.


Na Jadranskoj magistrali usporen je promet na dionicama Crikvenica-Novi Vinodolski, Zadar-Šibenik, Split-Omiš-Makarska, Dubrovnik-Karasovići.
Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera, pred naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolona je oko jedan kilometar, a zbog prometne nesreće kod čvora Bosiljevo I u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno.


U kolonama u pokretu uz povremene zastoje vozi se između Ogulina i Zagreba u oba smjera te između odmorišta Jasenice tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba, izvijestio je u nedjelju Hrvatski auto-klub.


Na DC1 zbog prometne nesreće u mjestu Prijeboj vozi se jednim trakom usporeno.