Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

saborska zastupnica

Kekin: Slušanje Zekanovića može uzrokovati trajno oštećenje mozga

Autor: Hina

04.10.2023. 13:30
Kekin: Slušanje Zekanovića može uzrokovati trajno oštećenje mozga

Foto: Patrik Macek/PIXSELLZastupnica Možemo! Ivana Kekin rekla je u srijedu da nije upoznata s prekršajnom prijavom protiv Sandre Benčić, što je na sjednici Sabora iznio Hrvoje Zekanović (HDS), dodavši da ga inače ne sluša jer, kaže, ‘on ima neurotoksični učinak i može uzrokovati trajna oštećenja mozga’.


„Ne znam ništa o tome, ali inače ne slušam kolegu Zekanovića jer je moj dojam da on ima neurotoksični učinak. Moždane stanice se ne obnavljaju tako da to može uzrokovati trajna oštećenja”, uzvratila je kratko Kekin na Zekanovićeve navode o prekršajnoj prijavi protiv Benčić iz 2001.


Hrvoje Zekanović (HDS) u slobodnom govoru kazao je da je protiv supredsjednice stranke Možemo! Sandra Benčić prije 22 godine podnesena prekršajna prijava zbog neovlaštene prodaje pirotehnike i vrijeđanja policijskih službenika.
„Ne tako davne 2001. godine protiv S.B. je Policijska uprava zagrebačka podnijela prekršajnu prijavu jer je na Trgu kralja Tomislava građanima nudila na prodaju pirotehnička sredstva prve kategorije, bez odobrenja nadležnih tijela, a prilikom postupanja policije vrijeđala ih je i omalovažavala pogrdnim riječima..


Pogodite o kome se radi, bila je visoko pozicionirana aktivistica u Centru za mirovne studije i dugo godina plaćena od Soroša, 18 godina je studirala pravo“, kazao je Zekanović, dodavši da se detalji o navedenoj prekršajnoj prijavi mogu naći na stranicama Ustavnog suda.