Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

MOST

Grmoja u Rijeci: “Koliko smo afera HDZ-a otkrili mi, a koliko SDP, Možemo i DP?”

Autor: Sanja Gašpert

13.04.2024. 18:00
Grmoja u Rijeci: “Koliko smo afera HDZ-a otkrili mi, a koliko SDP, Možemo i DP?”

Foto: Vedran KARUZAMostov kandidat za premijera Nikola Grmoja je na riječkom Korzu rekao kako je Most uvijek bio uz narod te kako će biti najveće iznenađenje izbora, ali za ankete i takozvane neovisne analitičare, no ne i za hrvatski narod.


– Kada su se donosile sulude COVID mjere, branili smo prava i slobode hrvatskih građana, jedini smo tada ustali na ulice.


Upozoravali smo, također, da treba odgoditi uvođenje eura, svi su bili protiv nas, ne samo HDZ, nego i SDP i Možemo. Postoje oni koji su uz narod i oni koji služe nekim centrima moći, financiraju se izvana ili od tajkuna, a mi smo se tajkunima uvijek suprotstavljali, rekao je Grmoja podsjećajući kako je u protekle četiri godine jedino Most otkrivao afere vladajućih, ističući onu najveću, “plin za cent”, dok SDP, Možemo i Domovinski pokret nisu otkrili niti jednu aferu.
“Nikada nismo bili na strani banaka, telekoma, korporacija i tajkuna, a uvijek na strani građana, obrtnika, srednjih i malih poduzetnika.


Dosta je da se svi propisi kroje za 250 kompanija kojima nije stalo do Hrvatske, nego samo žele iz Hrvatske izvući dobit”, zaključio je Nikola Grmoja.


Predsjednik Mosta Božo Petrov pozvao je građane da izađu na izbore jer, dodao je, jedanput u četiri godine netko njih nešto pita.


“Vi ste ti koji donosite promjene, a, ako glasate za ovu političku stranku, možete biti sigurni da neće biti lopovluka, da se neće provoditi čudne ideologije i da će Most i nadalje biti na strani građana. Mi smo protiv lopovluka i čudnih ideologija, mi smo na vašoj strani”, poručio je građanima Božo Petrov.


Prvi na Mostovoj listi za 8. izbornu jedinicu Marin Miletić ustvrdio je da se ova politička stranka jedina od centra udesno dosljedno bori za kršćanski svjetonazor, obitelj, zaštitu granica i poboljšanje demografske slike.


“Među najaktivnijim smo saborskim zastupnicima i naša kampanja ne traje samo pred izbore, nego tijekom cijele godine smo uz narod i s narodom, to govori o našem radu”, poručio je Miletić.