Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

beskrajno prepucavanje

Butković odgovorio Milanoviću videom o kravi: “Slobodno udaraj po meni, ali Milovu mi ne diraj”

Autor: P. N.

11.04.2024. 21:32
Butković odgovorio Milanoviću videom o kravi: “Slobodno udaraj po meni, ali Milovu mi ne diraj”

Foto: Mislav KlanacU večernjim se satima na Facebooku još jednom oglasio ministar Oleg Butković. Prethodno je Milanović komentirao  Butkovićevu najavu da će u petak dati ostavku. “I mi trebamo vjerovati jednom lažovu nakon njegovih konzultacija s kravom. Nek’ se nastavi konzultirati s kravom”, rekao je među ostalim.


Oleg Butković je od njegovih današnjih izjava montirao video i izdvojio svaku rečenicu u kojoj je Milanović spomenuo kravu. Pobrojao je točno devet takvih trenutaka.


“Dobra večer Zorane,
Imam potrebu nešto te zamoliti. Nemoj više tako posprdno govoriti o mojoj kravici Milovi. Danas si je u svom obraćanju spomenuo čak devet puta. Krave su simbol blagostanja, one su othranile generacije i generacije naših predaka, moje i tvoje roditelje. Hrvatsko selo preživjelo je zahvaljujući i kravama. Tko ima u kući kravu, zna da neće umrijeti od gladi.


Slobodno nastavi udarati po meni, ali Milovu mi ne diraj.


P.S. Dostavljam i video dodatak ovoj objavi da se i sam uvjeriš da si baš pretjerao. Donekle mogu razumjeti da si bio ljut jer ti je osujećen lukavi plan, ali svejedno si pretjerao.”