Četvrtak, 13. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

STANJE U PROMETU

HAK: Olujni vjetar na A6, dionica Delnice-Kikovica samo za osobna vozila

Autor: Hina

10.01.2024. 19:30
HAK: Olujni vjetar na A6, dionica Delnice-Kikovica samo za osobna vozila

Foto: Mateo Levak/Novi listZbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice, a obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom DC3, izvijestio je u srijedu navečer Hrvatski autoklub (HAK).


Zbog vjetra zabrana je prometa za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s priključnim vozilima i motocikle) na A7 između Rijeke istok i Šmrike; na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene


Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu Hrvatske. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima.
Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama (te ostala vozila bez zimske opreme) na cestama u Lici.


Zbog radova u tunelu Učka vozit će se uz posebnu regulaciju prometa večeras od 21 do 6 sati. U tom vremenu noćas će biti  zatvorena dionica autoceste A7 između čvorova Orehovica i Škurinje u oba smjera, a obilazak je kroz grad Rijeku.


U pomorskom prometu nema poteškoća.


Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.