Srijeda, 21. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

I dalje ne rade

HAK i dalje hakiran, informacije o prometu na revijahak.hr

Autor: Hina

08.06.2023. 13:22
HAK i dalje hakiran, informacije o prometu na revijahak.hr

Foto: Arhiva ZLStranice Hrvatskog autokluba www.hak.hr i dalje su hakirane, sve relevantne informacije o stanju u prometu građani mogu dobiti na stranicama www.revijahak.hr, a kako se u četvrtak navodi na toj stranici promet prema moru, zbog blagdanskog produženog vikenda, je pojačan. Za blagdan Tijelovo koji je dio građana spojilo s vikendom pojačan je promet prema moru, a povremeno ima zastoja i na dionicama gdje traju radovi.


Pojačan je promet na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu, prema naplati Lučko u smjeru mora kolona je od čvora Buzin oko tri kilometra, a od čvora Zagreb zapad oko dva kilometra, objavljeno je na mrežnom portalu.


Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 u tunelu Plasina u smjeru Dubrovnika vozi se jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.
Došlo je i do prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac na kraku čvora Lučko u smjeru NP Lučko, te se i tamo vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.


Iz HAK-a podsjećaju i kako je danas  za blagdan , od 14 do 23 sata, na snazi zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama u priobalju.


Podsjećaju i da će večeras od 21 do 6 ujutro biti zatvorena autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora u oba smjera.


Povremeno je pojačan putnički promet na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom, a teretnih vozila na izlasku na graničnim prijelazima Bajakovo (gdje je kolona duga tri kilometra) i Tovarnik.


U pomorskom prometu nema poteškoća.