Nedjelja, 14. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

Bajaga i Rozga pjevali svoje najveće hitove

04.12.2011. 23:00
Bajaga i Rozga pjevali svoje najveće hitove


Momčilo Bajagić Bajaga i Jelena Rozga nastupili su sinoć pred brojnom publikom u dvorani Krešimira Ćosića. U sklopu Karlovačko live turneje pred više od dvije tisuće ljudi svih uzrasta Bajaga je pjevao nakon više od 20 godina, a nakon njega Jelena Rozga, trenutačno jedna od najpopularnijih pjevačica hrvatske estrade. Iako se ova kombinacija rocka i zabavne glazbe nije činila najboljim izborom, većina publike se ipak dobro zabavila.
Kao predgrupa nastupila je bjelovarska rock grupa Flash back, koji su pola sata svirali nekoliko autorskih pjesama, ali i obrade glazbenika poput Olivera Mandića. Bajaga i Instruktori, jedna od najpopularnijih skupina bivše države, odsvirala je jedne od najvećih hitova iz cijele karijere. Redale su se pjesme koje su već postale evergreen poput “Tišina”, “Zažmuri”, “S druge strane jastuka”.
Neposredno prije koncerta Bajaga nam je rekao da mu je drago nastupati s Karlovačko live turnejom i da su mu svi dosadašnji koncerti bili odlični te da isto to očekuje od Zadra. Odgovorio je i da pjesmu “Armija srpska sve će da vas smrska”, za koju ga neki prozivaju, nikad nije pjevao. Isto tako rekao je da večeras neće pjevati svoju popularnu pjesmu “Pada Vlada”.
Nakon Bajage nastupila je Jelena Rozga, koja je zapalila publiku većinom pjesmama s posljednjeg albuma “Bižuterija”.